Loveland: Fire! EXTRA HOT-edition

Partyscene Redactie | 8 maart 2007
headlines

De kick-off van een nieuwe serie Fire afgelopen zaterdag in het Patronaat was een groot succes. Rede temeer om dat eens dik over te doen. Dat zal gebeuren op zaterdag 31 maart in Hotel Arena.

Loveland deelt weer rake klappen uit op dit moment en bewijst opnieuw een speler te zijn om rekening mee te houden. Het nieuwe wapenfeit is de nieuwe editie van Fire, de Extra Hot-edition. Het is niet alleen een extra hete editie, maar ook een extra lange, want er mag doorgefeest worden tot 06.00 uur ’s ochtends.

fire

Voor Marnix gaat het in ieder geval een lange nacht worden. De dj zal namelijk een vijf uur durende set geven op deze editie van Fire. De oprichter van Loveland neemt je in de Tuinzaal van Hotel Arena mee op een ware ontdekkingstocht door zijn uitgebreide platencollectie. Verwacht veel opzwepende house en dans en leer. In de grote zaal wordt de aftrap gegeven door Sandrien, die met een groovy minimal-set de dansvloer vakkundig zal opwarmen. Om middernacht neemt Dylan Hermelijn a.k.a. 2000 and One het stokje over en zal je laten dansen op een mix van minimale techno, Detroit techno en onvervalste house.

Jamie Anderson vond weer eens tijd om naar Nederland te reizen en komt ook langs. De laatste drie uur van deze editie van Fire zijn gereserveerd voor Michel de Heij, die het door Jamie opgeschroefde tempo nog even soepeltjes in zal koppen. Dat belooft opnieuw een legendarische editie van Fire te worden, vol energieke en hete beats. Het feest begint om 22.00 uur en kaarten kosten 18 euro in de voorverkoop en 22 euro aan de deur.  

Surf voor meer info naar www.loveland.nl/fire.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws