Wereldwijde Music Conferences

Partyscene Redactie | 7 maart 2007
headlines

Terwijl de meeste mensen in de dance industrie zich nu opmaken om naar de Winter Music Conference in Miami af te reizen zijn er ook in Zuid Amerika en Oost Europa bijeenkomsten.

Van 20 tot en met 25 maart vindt in Miami de 22ste editie van de Winter Music Conference plaats. Professionals (en partypeople) uit meer dan zestig landen wonen dit dance-evenement bij, waaronder dj/producers, audio- en video-experts, distributeurs en uitvinders op technologisch gebied.
SeeMe
Maar dit weekend al barst het muzikale geweld los in Zuid Amerika. De muziekfreaks verzamelen zich op 9 en 10 maart op de Sout American Music Conference. Vooral M_nus en Cocoon zijn goed vertegenwoordigd op dit spektakel, met artiesten als Richie Hawtin, Magda, Matthew Jonson, Marc Houle, Troy Pierce, Heartthrob en Sven Väth, Andre Galluzzi en James Holden.

En in Bulgarije vindt in de hoofdstad Sofia opnieuw het South-East European Music Event (SeeMe) plaats, en wel op 17 tot en met 19 mei. Er worden dit jaar nog meer bezoekers verwacht, aangezien Bulgarije onlangs bij de EU getrokken is. SeeMe bestaat uit drie delen: de conferentie, exhibitie en het festival, en is dus interessant voor zowel dj’s en artiesten als muziekliefhebbers en clubbers. Je kan ook je demo inzenden als artiest als je door wilt breken in Oost Europa, toch een interessante groeimarkt op dance gebied. Mail voor meer informatie naar info@seeme-sofia.com

Ook de data van het Amsterdam Dance Event waren bekend gemaakt. Dit jaar vindt het evenement plaats van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 oktober. De organisatie van het grootste clubfestival ter wereld verwacht 70.000 dance liefhebbers in de Amsterdamse clubs. Uiteraard is het Felix Meritis het toneel voor discussie tussen peilers uit de dansindustrie.

Meer informatie vind je op de onderstaande sites.

www.wintermusicconference.com

www.amsterdam-dance-event.nl

www.samc.net

www.seeme-sofia.com

SeeMe 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws