Groove Fanatics

Partyscene Redactie | 6 maart 2007
headlines

Op vrijdag 9 maart trekt de karavaan van Groove Fanatics naar Deventer toe. Onder meer Laidback Luke en Jaimie Fanatic droppen daar dan hun dikste dansbommen.

Fijne grooves zijn je deel als je vrijdag 9 maart naar  Luxor Plaza in Deventer gaat. De stad zal opgeschud worden door denderende housebeats, opzwepende vocalen en flitsende visuals. Niemand minder dan Laidback Luke staat deze avond achter de decks. De producer gaat als een speer op dit moment en zijn nieuwste hit Hypnotize is niet meer weg te denken uit de internationale charts. Ook zijn flirt met zijn vrienden van de Swedish House Maffia heeft hem geen windeieren gelegd. De kleine man doet zo ongeveer alle clubs in het land aan en daar kon Luxor niet op achterblijven natuurlijk.

laidback luke

Hij wordt bijgestaan door zijn maatje Jaimie Fanatic. Deze Rotterdamse dj en producer heeft een mix ontwikkelt Switch, Speaker Junk, Mstrkrft en Armand van Helden: house met pop, rock en hiphop invloeden. Ook Afrojack is van de partij. Genoeg meeslepende beats om je benen eens goed moe van te laten worden. Er is ook een VIP deck, met champagne, fruitcocktails, snoepcocktails, lekkere loungebanken, mooie- en vriendelijke bediening, sigaren en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op het mooiste plein van Nederland! Kaarten kosten 15 euro. 

    

Surf voor meer info naar www.vip-productions.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws