Goedmaker Oud & Nieuw

Partyscene Redactie | 6 maart 2007
headlines

Zoals sommigen vast nog goed weten, werd de Maassilo in Rotterdam net voor oud & nieuw gesloten vanwege een schietpartij. Nu is er om dat goed te maken een nieuw feest georganiseerd.

lockstockTwee weken lang ging de Maassilo dicht, op last van de Rotterdamse burgemeester Opstelten. De feesten die voor oud en nieuw in de planning stonden konden daardoor ineens niet doorgaan. Vele clubbers hadden al een kaarte gekocht en zagen hun jaarwisseling in duigen vallen. Om dat allemaal goed te maken wordt er op zaterdag 31 maart een nieuw feest georganiseerd in de Maassilo: Lockstock. ‘We got locked ‘n stocked at new years eve ‘07. What should have been a party was more like a mess.  But, what’s in stock is never out of date.’ 

 

Met Lockstok moet de vergane jaarwisseling nog eens dunnetjes over gedaan worden. Mensen die hun oud&nieuw tickets geretourneerd hebben mogen gratis naar binnen en krijgen hierover automatisch bericht. Ook andere feestgangers kunnen naar dit event komen, maar dan kost een kaartje vijftien euro.

De line-up:

 

LOCK

Joost van Bellen

Erick E

Victor Coral

Jeff Moore

Joey Daniel

 

STOCK

Mr. Wix

D.e.f.

Jeremaine S

MC Stretch

Meer info vind je op www.maassilo.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws