Cajuan en Digitalism live in 11 tijdens Rauw

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In 11 staan de stoerste en geilste en lekkerste Duitse Hamburgers van het moment, dj Cajuan achter de draaiapparatentoestand en Digitalism live op de buhneplanken. Daarnaast natuurlijk resident de luuks dj Joost van Bellen en beeldmaker 00Kaap Jawohl, jetst gehtst richtig loss!

We zijn rete trots dat juist Digitalism Rauw uitzocht om hun eerste album te promoten, en laten we eerlijk zijn, beter kunnen ze het niet treffen. Het Rauw publiek weet als geen ander hoe te rocken en te rollen, hoe te jumpen en te pogo-en anno 2007, en dat is precies waar de heren op uit zijn. Met hun smerige electronische rock & rave bepalen zij mede de sound van het moment. Zoveel van hun nummers en remixes hebben het dak er al af gekregen op Rauw, dit moet en zal een inkoppertje van het hoogste niveau gaan worden. Het album Idealism komt pas eind mei uit. Jullie zijn de eersten in Nederland die er van mogen luisterproeven in een live optreden dat een stuk langer duurt dan jullie gewend zijn dus kom niet te laat!



Cajuan, de oude meester rot in het vak en beste vriend van het Digitalism duo komt mee en dat is een ideale combinatie: ook hij is mede verantwoordelijk voor die uberheisse sound van nu. Zijn dansvloer knaller hit van vorig jaar was Dance/Not Dance, dit jaar is het superrokker Raven. Luister op zijn myspace pagina en jullie weten meteen waar we het over hebben.

Belangrijk om te weten: in Amsterdam hebben we het aantal kaarten in de voorverkoop drastisch verlaagd, om ook de late beslissers een kans te geven, dus kom vroeg.

Vrijdag_9 maart
Rauw
Live: Digitalism (Kitsune, Hamburg)
DJs Cajuan (Kitsune, Paris), Joost van Bellen
VJ 00KAAP | Entre 12 euro. 11_ben_je_zelf pashouders ontvangen 2 drankmunten
www.meubelstukken.nl/rauw

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws