Voor tiende keer Melt! Festival in Duitsland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In deze city of steel op de overblijfselen van bruinkoolwinning, geflankeerd door vijf reusachtige staalskeletten wordt 3 dagen gedanst en gefeest door duizenden muziekliefhebbers. Dit jaar vindt het festival plaats van 13 t/m 15 juli. Kaartverkoop in Nederland is inmiddels gestart bij Ticket Service.

Melt! is hard op weg om een klassieker van een festival te worden. Het is het enige Duitse festival dat indierock verbindt met elektronische beats. Vanaf het begin heeft Melt! bewezen dat de mix van live optredens en DJs, lied en track, pop, rock en elektronica een gouden combinatie is. Melt! presenteert gerespecteerde artiesten en talentvolle nieuwkomers. Elk jaar presenteren labels en artiesten exclusieve specials: een familierenie voor fans, artiesten en de industrie. Dit festival is smaakvol en emotievol, gezellig en kolossaal, kalm en luid. Een loveshack voor het indierock-hart. Kortom, het is zeer up-to-date festival en door de bijzondere omgeving erg spannend!

Dit jaar vindt het festival alweer voor de tiende keer plaats. Lokatie is Grfenhanichen in Duitsland, Ferropolis City of Steel, wat 130 km onder Berlijn ligt. Vanaf Utrecht is het 580 km en met de Duitse snelweg onder de banden ben je er in 6 uur en heb je nog relaxed gelunched ook tussendoor!

Ook dit jaar treden in op het unieke festivalterrein in Grfenhanichen diverse acts op. Vorig jaar stonden daar Pet Shop Boys, Aphex Twin, The Streets, 2manydjs, ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Art Brut, Phoenix, Infadels en nog heel veer meer. Het weekend van 13 t/m 15 juli op het Ferropolis belooft weer knettervet te worden.

Kaarten zijn nu beschikbaar via Ticket Service!



Tickets
60,- excl. servicekosten (inclusief parkeren, kamperen, sanitaire voorzieningen en zwemmen in het Gremmin-meer!)

Kaarten zijn te koop via www.ticketservice.nl, 0900-3001250 en alle grotere postkantoren, GWK-kantoren en Free Record Shops.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws