Hengelo krijgt eigen club

Partyscene Redactie | 5 maart 2007
headlines

Opening the Factory Hengelo met Marcello

Een grote danceclub waar bekende nationale en internationale dj's hun kunstjes flikken, is allang niet meer voorbehouden aan de Randstad. Tegenwoordig heeft elke stad wel een bekende danceclub. Ook Hengelo moet er aan gaan geloven, want vanaf 10 maart kun je elke week swingen in The Factory.

Marcello komt de club openenThe Factory is het uitgaansgedeelte van Grand Cafe XL in Hengelo. Na een flinke verbouwing de afgelopen tijd kan je vanaf nu hier in het weekend flink uit je dak gaan in twee verschillende area's. Diverse bekende maar ook regionale dj's zullen hier hun kunsten komen vertonen en het publiek trakteren op de heetste house- en elektro-house platen. De organisatie van de zaterdagavond is in handen van VIP Productions die ook verantwoordelijk zijn voor verschillende feesten in Luxor Plaza in Deventer.

De opening van The Factory vindt plaats op zaterdag 10 maart. Om dat heugelijke feit luister bij te zetten is dj Marcello uitgenodigd. Hij zal samen met Afrojack, Dansta Deluxe, Mexximus en Many Moore alias Miezz ervoor zorgen dat de eerste avond meteen memorabel is. De weken erna komen ook Sydney Samson, Rockid en Skitzofrenik de resident dj's versterken. De eerste avond in The Factory is voor iedereen gratis toegankelijk.

The Factory

VIP Productions

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws