Abraxas (Fierce Ruling Diva) in het ziekenhuis

Partyscene Redactie | 2 maart 2007
headlines

Abraxas heeft niet lang kunnen genieten van z'n "Best Dressed Dj" Gouden Kabouter, want vorige week werd hij half bewusteloos door een vriendin thuis aangetroffen.

Hij werd hals over kop met een ambulance naar het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam gereden, alwaar de doktoren een vergevorderde Pneumokokkenmeningitis constateerden, een bacteriële hersenvliesontsteking van de agressiefste soort.

De eerste 24 uur durfde de neuroloog nog niet met zekerheid te zeggen of de bekende producers het überhaupt zou overleven, of er uit zou komen zonder blijvende schade (gehoor, evenwicht, geheugenverlies, invaliditeit), maar nu is de verwachting dat het herstel 100% zal zijn. Wel ligt hij nog minimaal een week aan het infuus om te herstellen van de klap en een penicilinekuur af te maken. Het gaat gelukkig wel elke dag een beetje beter. De redactie wenst hem veel beterschap!

Abraxas is samen met Flamman een Nederlands/Amerikaans producersduo. Zo zijn zij de producers van onder andere de Party Animals en Fierce Ruling Diva. De volledige namen van Flamman & Abraxas zijn Jeroen Flamman en Jeff Porter.

www.flamman-and-abraxas.nl

Fierce Ruling Diva - Rubb It In
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws