Highland Beats + Special Guests

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ter ere van het 12 jarig bestaan van Jan Liefhebbers Highland Beats label worden er verschillende acties gehouden. Over ruim een week zal het techno geweld in Eindhoven losbarsten.

Alleen de line-up bezorgt vele techno liefhebbers al koude rillingen op hun rug! Drie van de vijf djs stonden reeds meerdere malen op Awakenings. Bas Mooy & Vincent de Wit worden nu nog steeds op handen gedragen vanwege de energieke technoset die ze gezamenlijk in 2005 neerzetten. Drumcomplex heeft onder andere op Ruhr in Love en Teqnology gestaan en is dus ook zeker een eye-opener. De line-up ziet er als volgt uit:

23.00 00.30 El Greco
00.30 02.30 Jan Liefhebber vs Drumcomplex
02.30 04.00 Bas Mooy & Vincent de Wit Live

De optredende artiesten zijn reden genoeg om een flink feestje te bouwen op Highland beats + Special Guests. Het 12 jarig bestaan van Jan liefhebbers Highland Beats label voegt hier een tweede reden aan toe. Ter ere van dit jubileum worden er prijzenpakketten weg gegeven op enkele websites, waar ook Bas Mooy, Vincent de Wit en El Greco aan meewerkten. Bovendien krijgen de eerste 50 bezoekers van Highland Beats + Special Guests een Jan liefhebber vinyl mee naar huis! Alsof dit nog niet genoeg is, worden er gedurende de avond ng meer leuke give aways onder het publiek verdeeld.

Highland Beats + Special Guests is bij voorbaat al n groot feest. Beukende bassen en machtige techno zullen er voor zorgen dat de voeten van de vloer en de handen in de lucht gaan. Dit wordt een onvergetelijke avond!

Highland Beats + Special guests
Dj's: Jan Liefhebber vs Drumcomplex (Back2Back dj set) + Bas Mooy & Vincent de Wit Live + El Greco
Za 03/03/07 | Effenaar, Eindhoven | Aanvang: 23.00 uur | Entree 8,- | www.highlandbeats.com of www.effenaar.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws