Tresor at TWSTd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onze Duitse vrienden verruilen Berlijn weer even voor Amsterdam waar zij in dj caf TWSTd hun rauwe, unieke, maar zeker dansbare Oost-Duitse beats ten gehore zullen brengen.

Wie de Tresor sound kent weet dat dit weer een unieke mogelijkheid is om mee te snoepen van de sfeer en de uniek sound die het kleine, maar altijd zeer gezellige dj cafe zal vullen. Voor deze one time experience zullen Kriek en Dry, allebei Head Quarter djs van Tresor, hun beste platen selecteren om jullie een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Kriek die vooral bekend staat om zijn rauwe, technisch hoogstaande, industrile sets heeft laten weten voor TWSTd weer iets speciaals te brengen. Ook komt hij binnenkort met een nieuwe mix compilatie cd op Tresor Records.keep your eyes open! Daarnaast zal Dry, tevens een van de oprichters van Rampe-D Records samen met Dash die tevens oprichter is van het Tresor Headquarter DJ Team, de avond compleet maken met zijn eigentijdse stijl van minimale tot duistere beats.

Vanaf een uur of 00:00 zijn Kriek en Dry thuis in TWSTd om weer eens lekker los te gaan. Voor deze speciale gelegenheid heeft TWSTd het voor elkaar gekregen om de deuren niet om 05:00 te sluiten, maar op zn Berlijns de hele nacht door te gaan. Dus wie alvast een voorproefje wil hebben van wat men kan verwachten in de nieuwe Tresor club of wie gewoon lekker los wil gaan op de True Spirit muziek moet hier aanwezig zijn!!

Zaterdag 10 maart TWSTd ALL NIGHT OPEN!!
TRESOR ON TOUR
(mede mogelijk gemaakt door LiveSets.com)
00:00 - ??.00

Kriek & Dry (Tresor residents)
Support: Dax & Clockwork (Electronation)
Gratis entre tot 02.00 uur
5,-

TWSTd DJ Caf
Weteringschans 157
Amsterdam
www.twstd.nl
www.livesets.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws