E.N.D.

Partyscene Redactie | 1 maart 2007
headlines

E.N.D. is een nieuwe avond van Electronation, die plaats vindt in Bitterzoet in Amsterdam. Voortaan kun je daar iedere zondag terecht voor hippe beats en sounds.

In een intieme en ontspannen sfeer zullen de residents van Electronation je voortaan iedere zondagavond aan het dansen maken in Bitterzoet. Maar ook andere nationale en internationale dj’s zullen van de partij zijn. E.N.D. brengt electro in de meest uiteenlopende stijlen en de eerste editie, op zondag 4 maart, zal een Italian Night worden, met Italo en electro sounds van artiesten als Marco Passarani, Fransisco en de legendarische elektronische pionier Alexander Robotnick.  

marco passarani

E.N.D. is een wekelijkse clubavond. De zondag erna, op 11 maart, staan Lauhaus, David Labeij en Raymond Hollander achter de draaitafels en op 18 maart Terry Toner, Onno en Vincenzo de Bull. De laatste zondag van de maand, 25 maart, gaat Mason samen met Sjammie the money, The Maker en Generik de grenzen opzoeken tussen electro, breaks en italo. De deur gaat open om 21.00 uur en weer dicht om 03.00 uur. Voor 23.00 uur kosten een kaartje 5 euro, daarna 8.

En voor wie zin heeft in wat anders is er 4 maart nog altijd Fuck Monday in Studio 80, met Dave Ellesmere en Jesse Voorn vs. Lin. Die avond begint om 19.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Een kaartje kost slechts 5 euro.

Meer info vind je op www.electronation.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws