Early Bird actie Free Your Mind

Partyscene Redactie | 1 maart 2007
headlines

Op 2 juni vindt de vierde editie van het Free Your Mind festival plaats. Voor de vroege vogels onder jullie is er nu alvast de kans om kaarten te kopen, zodat je er zeker bij bent.

 

free your mind early bird actieOp zaterdag 2 juni zijn de oevers van de Rijn bij Arnhem weer 12 uur lang het domein van duizenden feestgangers. Dan organiseert FCA alweer voor de vierde keer het Free Your Mind festival. Een evenement waar vooral ook aandacht besteedt wordt aan de beleving, met een intieme en relaxte sfeer, waar met name dit jaar meer energie in gestoken wordt. Dat uit zich niet in grote (of nog grotere) objecten, maar wordt je op andere manieren vermaakt op een persoonlijke manier. Er zal veel aandacht uitgaan naar vreemde decors, leuke acts, aparte acties en natuurlijk het geweldige geluidssysteem.Daarbij komt dat het festival dit jaar mag groeien naar 12.500 mensen.

De line-up blijft nog tot 30 maart geheim, maar mensen die het festival eerder bezocht hebben, weten dat zoiets niet uitmaakt. De sfeer is er toch altijd goed en de programmering ook. Durf jij het aan om blindelings een kaartje te kopen? Dan kan dat. Bovendien voorkom je er de teleurstelling mee dat je geen kaartje hebt straks. FCA heeft daarom een Early Bird actie op touw gezet. De voorverkoop van deze 1000 Early Bird kaarten is vannacht om 00.00 uur exact van start gegaan. Ze kosten 30 euro ex fee en zijn alleen verkrijgbaar op de website van Free Your Mind. Scheelt je toch mooi weer 7,50 euro ex fee. Zodra het programma bekend is laten we het hier weten.     

 

Free Your Mind Festival

Zaterdag 2 juni 2007, van 12:00 tot 00:00 uur.
Arnhem-Centre (Stadsblokken)
Kaarten kosten 37,50 (Ex fee)
Early bird tickets € 30,- (Ex fee)

Meer info vind je op www.freeyourmindfestival.nl en www.fca.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws