Joris Voorn presenteert zijn nieuwe album op Cocoon

Partyscene Redactie | 28 februari 2007
headlines

Joris Voorn zal met zijn knallende live act zijn nieuwe album presenteren op de Cocoon party in The Sand in Amsterdam op zaterdag 21 april. Andre Galuzzi en Sven Väth zijn er ook bij.

Na de succesvolle kick-off van Cocoon in The Sand tijdens het ADE 2006 was het voor de organisatie wel duidelijk dat Cocoon-familie in 2007 moest terugkeren in Amsterdam. Sven zou er sowieso bij zijn, James Holden kon niet, dus wie zou er nog meer geboekt worden? Op Partyscene werd een tijd terug een oproep geplaatst, en verschillende namen als Extrawelt, Josh Wink, dj Hell en zelfs Nathan Fake werden geopperd door de lezers.
Joris Voorn
Het is dus Joris Voorn geworden, die samen met Galuzzi der Meister mag aanvullen. Sven zal afsluiten deze keer, en een set van 4 uur lang zal laten horen. Andre zal ook 4 uur draaien, en tussendoor zal Joris Voorn zijn live act laten knallen. Cocoon is zeer gecharmeerd van deze Rotterdammer, getuige zijn releases op hun compilaties. Vanwege zijn enorme succes in het buitenland, is het inmiddels alweer een flinke tijd geleden dat hij live in eigen land te zien was.

Ook aan entertainment en show wordt gedacht. Onder aanvoering van stylist Joey ‘Showie’ Elgersma, verantwoordelijk voor veel performances binnen de Nederlandse uitgaansscene, en de vj’s van EyeSupply wordt de kale loods sfeervol aangekleed tot één grote nachtclub.

Klik hier voor een sfeerimpressie op pag. 96-97 van vorig jaar en hier de 538 podcast van die avond om te downloaden. Kaarten zijn vanaf volgende week verkrijgbaar voor €27,50 ex fee via www.easyticket.nl en bij Ticketbox en Free Recordshop. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws