Nederlander gevraagd voor dj pack op digitale portal

Partyscene Redactie | 28 februari 2007
headlines

Alexander Koning is als eerste Hollandse techno dj gevraagd om een zogenaamde dj kit samen te stellen voor de muziek portal Track It Down.
Alexander Koning
Deze producer/dj/organisator uit Beverwijk is een druk bezet man. Zo bestiert hij verschillende labels Madnurse, Badgirls, King Fu en Bassethound waar hij ook zijn eigen producties vaak op uit brengt, die o.a. door namen als Paul van Dijk en John Digweed gedraaid worden. Ook werkt hij vaak samen met namen als Joel Mull en Kevin Saunderson. Ook organiseert hij avonden in o.a. de Lichtfabriek, het Patronaat en Club Stalker en heeft hij in Haarlem zijn eigen platenzaak Trancentral.

Alexander is dus dankzij deze jarenlange en uitgebreide staat van dienst als eerste Nederlander gevraagd om een sample pack samen te stellen voor een digitale portal. Voor de prijs van een cd krijg je een download zip pakket met meer dan 150 originele samples, direct van zijn harde schijf vandaan. Inclusief diverse 'techno loops, stinging percussive stabs, kick drums, FX noises, snare hits, synth stabs’ en andere geluiden waar je jouw eigen tracks mee kan verfraaien. Ideaal dus voor de huiskamer producer die op zoek is naar een uitbreiding van zijn of haar muzikale database. Hier kan je het pakket downloaden.

www.alexanderkoning.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws