Klup Koel: nu ook in Arnhem

Partyscene Redactie | 27 februari 2007
headlines

Klup Koel uit Enschede gaat nu ook Arnhem onveilig maken. De organisatie geeft vrijdag 2 maart het eerste feest in die stad, in de club Manhattan.

Met de wekelijkse clubavonden op de zaterdag heeft Klup Koel in Enschede inmiddels stevige grond onder de voeten gekregen. Maar succes smaakt natuurlijk naar meer en daarom gaat de organisatie het nu ook in Arnhem proberen. Dat gaat gebeuren in de club Manhattan, waar het club- en house concept van Klup Koel vorm moet krijgen. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 2 maart. Klup Koel resident JR Dallas heeft daarvoor Benjamin Bates en Jean uitgenodigd. De avond wordt geopend door Rayinthehouse en MC Boogshe luistert het feest vocaal op.

Het draait die avond natuurlijk om de muziek en een kolkende dansvloer. Naast een rockende line-up is er ook plaats voor vermaak. Het Parucci hairstyling team komt gratis trendy haircuts en give aways doen. Twee top kappers geven je gratis een nieuw kapsel, dus als je toch al van plan was naar de kapper te gaan, vrijdag kost het je niets. Daarnaast zullen de Klup Koel meisjes snoepgoed uitdelen en zijn er danseressen, vj’s en andere acts.

flyer klup koel

Meer info vind je op www.klupkoel.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws