Free Festival dit jaar een maand eerder

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit jaar wordt de 8e editie van het Free Festival een maand eerder georganiseerd dan de jaren hiervoor en wel op 1 juli 2007 !

Wat ooit begon als een spontaan klein gratis feestje vanuit een vrachtwagen, is nu uitgegroeid tot het grootste gratis Dance Festival van Nederland !

Het gevoel is hetzelfde gebleven : Feel Free Feel Good. Lekker genieten in de zon, op het strand en aan het water op de hotste Dance tunes van dit moment. Elk jaar groeit het Free Festival, is het niet in capaciteit dan is het wel in de productie of de line up. Na het succes van vorig jaar zullen de tenten nog groter worden en zal ook een groter stuk terrein in gebruik worden genomen. Zo zal het festival terrein ingedeeld zijn met 2 grote Dance Areas, een Talent Area, Relax Areas en Food en Drink Areas.



De line up wordt samengesteld met de hotste djs van het moment en zal een breed scala aan verschillende muziek stijlen brengen. Van de vrolijke Ibiza clubsounds naar de trance sounds van Cor Fijneman en naar de wat hardere sounds van Bas & Ram en Francois. Ook artiesten als Erick E en Jean hebben al toegezegd om de dance temperatuur naar een hoger level te brengen. De hele line up zal volgende maand bekend worden gemaakt.


Free Festival Enjoy the amazing feeling of freedom !

Datum :1 juli 2007
Locatie : Atlantis strand, Almere
Aanvang : 12.00 23.00
Toegang : GRATIS !

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws