Je snor mag er weer af

Partyscene Redactie | 26 februari 2007
headlines

Scheren voor het goede doel

Op 1 februari startte dj Timur van Caz zijn "laat je snor staan"-actie ten behoeve van de stichting Fight Cancer. Na precies een maand sparen mag je snor er nu dan af. Het einde van de actie wordt gevierd met een spetterend feest in de Panama in Amsterdam. Vanaf 21.00 kan je je snor er af laten scheren of gewoon flink uit je dak gaan op de beats van Roog, Ronald Molendijk, Benny Rodrigues, Chris Rox en Sun-E. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de Fight Cancer stichting.

Benny heeft ook zijn baard laten staanEen paar maanden geleden deed Caz!-dj Timur een oproep in zijn programma Timur Open Air bij zijn luisteraars om ideeën aan te dragen voor een inzamelingsactie ten behoeve voor de Fight Cancer stichting. Uit alle suggesties is de 'februari snorrenmaand' gekozen. Omdat kanker al erg genoeg is, is er juist gezocht naar een ludieke manier om geld in te zamelen.

De hele maand februari lieten honderden Nederlanders en tientallen BN-ers hun snor staan. Al deze mensen konden zich laten sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Van Brainpower tot Fedde Le Grand en van Lange Frans tot Tygo Gernandt - allen helpen mee om deze actie tot een groot succes te maken. Op de site van Fight Cancer kun je nog steeds meehelpen en je favoriete snor van jouw favoriete BN-er sponsoren.

Op donderdag 1 maart wordt de actie afgesloten in de Panama in Amsterdam. Alle deelnemers kunnen hun snor op deze avond laten verwijderen door een team van Kinki Kappers. Ook op dance-gebied is deze avond meer dan de moeite waard. Roog, Benny Rodrigues, Ronald Molendijk, Chris Rox en Sun-E hebben hun medewerking toegezegd en zullen voor het goede doel hun dikste beats laten horen. De avond kost tien euro. Daarmee steun je een heel goed doel!

Fight Cancer. Love Life

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws