Technotrixx

Partyscene Redactie | 22 februari 2007
headlines

Technotrixx pakt flink uit op de nieuwe editie op 31 maart. Niemand minder dan Kevin Saunderson, Michel de Hey en Steve Rachmad staan dan in The Matrixx achter de decks.

kevin saundersonHet mag wat kosten, zullen ze deze keer bij The Matrixx wel gedacht hebben. Technotrixx, hét technofeest van de Nijmeegse club, heeft een prestigieus programma samengesteld voor de eerstvolgende editie, die op zaterdag 31 maart plaats vindt. Interessante technobeats met interessante namen. Je moet volgens de organisatie wel een heel goed excuus hebben om niet te komen.

Hoofdgast van de nacht is de Detroit techno pionier Kevin Saunderson. De Amerikaan presenteerde vorig jaar nog tijdens zijn Elevator Tour, om te vieren dat hij twintig jaar in het vak zit, een anderhalf uur durende live act, waarin al zijn classics, maar ook minder bekende tracks voorbij komen. Met zijn ultieme mix tussen techno en house weet hij als geen ander de zaal naar een enorme extase te brengen. Techno met een hoofdletter T. Ook de technotop van Nederland is present. Zo komen Steve Rachmad en Michel de Hey allebei een dj-set doen. De avond wordt geopend doorLin, met haar mix van club, electro, minimal en tech-house. Kaarten voor het feest kosten 15 euro.

Check voor meer info www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws