Patronaat en Extrema Music presenteren Trentemller

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor de eerste coperatie wordt al flink uitgepakt! Niemand minder dan de excentrieke Deense techno-artiest Trentemller staat geprogrammeerd! Tel hier de brede selectie van de Nederlandse dance-scene bij op en je weet dat het een bijzondere avond wordt!

Trentemller is simpelweg een van de allergrootste dancetalenten van het moment. Bekend van zijn producties op toonaangevende minimal-labels als Pokerflat en Tic Tac Toe, om nog maar te zwijgen over zijn vele remixen van grootheden als Pet Shop Boys, Moby, The Knife en de hit van Ryskopp.

Op het podium vormt Trentemller samen met de scratchende DJ T.O.M. een van de meest vooruitstrevende dance-acts van nu. Deze heren flirten met experimentele elektronica, minimal, techno en ambient en weten als geen ander een dansvloer vakkundig te laten schudden. Stilstaan is onmogelijk!



Naast Trentemller en DJ T.O.M. presenteert Patronaat met ExtremaMusic een superpakket aan enerzijds gevestigde vaandeldragers van de Nederlandse dance en anderzijds de meest veelbelovende talenten van nu. Op het grote podium staat niemand minder dan Bart Skils! De zoon van de Nederlandse techno is inmiddels een vaste waarde in ons land en behoeft simpelweg geen verdere uitleg meer.

Uniek aan de avond is dat er een mooie selectie van s lands snelst rijzende sterren in de line-up staan. Darko Esser betekent allang erg veel voor de technoscene in Nederland. Met zijn release Catatonic op het Ovum-label van Josh Wink vestigde hij zich definitief tussen de technogroten der Nederlanden.

Ren Amesz reist heel de wereld rond, maar heeft een gaatje in zijn drukbezette agenda gevonden om het Patronaat te komen rocken voor deze unieke avond! Heet nieuws: hij gaat dit jaar d Essential Mix van BBC1 doen met zijn phat dirty freaky house music.

De remix van Quince voor het hitalbum Cultcopy van Aardvarck is een regelrechte klapper. De live act Quince staat voor de Berlijnse, diepe sound. Heerlijk om jezelf te laten meeslepen op de dansvloer. Net zoals Eva Maria trouwens! Als organisator van de succesvolle Putsch-feesten in Amsterdam weet ze een supersfeer neer te zetten met haar sexy minimal

Vrijdag 20 april 2007 | PATRONAATTECHNOVISION MEETS EXTREMA MUSIC
TRENTEMLLER ft. DJ T.O.M. (DEN | Live | Pokerflat)
Bart Skils (100% Pure)
Darko Esser (Wolfskuil | Ovum)
Quince (Live | Delsin)
Ren Amesz (25 Hertz Rec.)
Eva Maria (Putsch)

Tickets 17,50 voorverkoop is mogelijk via Ticketservice (0900 - 300 1250), de grotere Postkantoren, 32 GWK stationskantoren, de grotere VVV Kantoren, www.extrema.nl, Free Record Shops, www.ticketservice.nl en de Bekende Voorverkoop Adressen in Nederland. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa van Patronaat, Zijlsingel 2 in Haarlem. De kassa is geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur, en tijdens alle openbare activiteiten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws