Ferry Corsten kaapt primeur op Second Life

Partyscene Redactie | 21 februari 2007
headlines

Ferry Corsten checkt blijkbaar ook Partyscene, want hij kaapt even de primeur door een paar dagen voor Jesse Voorn als eerste Nederlandse dj in Second Life te draaien.

Onlangs was op Partyscene namelijk het volgende te lezen: “Jesse Voorn is als eerste dj in Nederland een nieuw leven gaan leiden op de online community Second Life, onder de naam Jesse Bourne, en zal ook als eerste Nederlandse dj een releaseparty op Second Life houden”.
Ferry eerder op Second Life?
Voor wie het niet kent, Second Life is een driedimensionale wereld, waar alles gedaan kan worden wat in het echte leven ook kan. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen gebruikers die op Second Life geregistreerd staan. Het is een volledig eigen wereld, met eigen normen en waarden, een eigen munteenheid en eigen regels.

In maart komt de single Get It Done van Jesse Voorn wereldwijd uit op Deal Records. De plaat wordt op vrijdag 2 maart om 21.00 uur gepresenteerd op Second Life, tijdens de officiële releaseparty. Aanstaande dinsdag 27 februari echter zal de Nederlandse New Yorker Jesse Houk, beter bekend als The Scumfrog, zijn eigen Glam Scum club openen op zijn party eiland Skyros in de virtuele Second Life wereld. Om dit te vieren is de bekende Nederlandse dj Ferry Corsten ook uitgenodigd.

Ook in de virtuele wereld is het blijkbaar vechten voor een primeur in de dancescene…

www.thescumfrog.com

www.ferrycorsten.com

www.jessevoorn.com

www.secondlife.com

Glam Scum! - Virtual Nightclub @ Second Life

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws