Laidback Luke slaat wereldwijd toe

Partyscene Redactie | 21 februari 2007
headlines

De windmillskills én produceerkunsten van Laidback Luke gaan in 2007 de hele wereld over. Precies zoals gepland.
Luke in DJ Mag
In 2006 vertelde Luke aan Partyscene zijn plannen voor 2007: “Luke internationaal op de kaart zetten”, en “Iedereen schreeuwt wel 'O yes, you are now rocking with the best' maar de helft weet niet eens dat ik dat verzonnen heb. Daar moet maar eens verandering in komen hehe”. En Luke houdt zich aan zijn woord.

Zijn nieuwe track Hypnotize, uitgebracht op het Stealth Records label van Roger Sanchez,  staat al drie weken in de Top 5 van de Beatport download chart (hoogste positie nummer 2) en kreeg 3.5 sterren in DJ Mag (zie foto). Daarnaast heeft hij de track Get Dumb gemaakt samen met Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso en deze werd na anderhalve week gelijk al tot Essential New Tune gekozen door Pete Tong. Deze plaat zal onder meer door Ministry of Sound worden uitgebracht in de komende paar maanden.

Daarnaast hij is druk bezig met vele andere tracks en remixes, én Rockin’ With the Best 2007, een nieuwe versie van de hit uit 2004 die nu ook internationaal zijn werk zal doen. Daar zal weer een fraaie video bij worden gemaakt en er zal een stevige Rocking With the Best tour  aan gekoppeld worden.

Ook met draaien gaat het lekker. Naast vele feesten in Nederland zal de drukke muziekliefhebber ook spinnen op onder meer Global Gathering (UK), Ministry of Sound (Londen), Creamfields (Polen), Catwalk (Barcelona), Amnesia en Pacha (Ibiza) en een speciaal Stealth event in Duitsland. Het is duidelijk, dit wordt Luke zijn jaar!

www.laidbackluke.com

Laidback Luke ft. Stephen Granville – Hypnotize

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws