Streamers A night to remember (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Soulmax heeft er alles aan gedaan een top line up neer te zetten en is daar in geslaagd! 3 nationale grootheden! Na het succes van de vorige editie belooft het dit keer wederom een knallende, maar bovenal gezellige Streamers te worden.

2 maart will be '' A night to remember ''... Soulmax presenteert deze avond dan een avond vol funky techhouse en pompende techno, want niemand minder dan Michel de Hey is dan de guest Dj op Streamers. Michel de Hey misschien wel Nederlands beste techno Dj, heeft op bijna alle grote dance evenementen in de line-up gestaan. Met zijn eigen labels: EC, CC, Brave New World, Miracle Records en zijn eigen producties behoort hij al jarenlang tot de Nederlandse top.

Joris Voorn is n van de slimste jongens van de technoklas, een messcherp draaiende dj die zijn weg weet in de techno platenbakken. Zijn artiestenalbum Future History leert dat hij ook kan produceren als de beste. Op Lowlands trakteerde hij op een live set om van te watertanden.
Wat valt er over Benny Rodrigues te vertellen wat men niet al weet? Deze Rotterdammer met Portugees bloed, in zeer korte tijd genfiltreerd in het rijtje van gevestigde namen in de Nederlandse housescene, verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hoewel bekend geworden vanwege zijn funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden. En weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft.

Met een geweldige line-up, een super locatie en een arsenaal aan technische hoogstandjes belooft Streamers weer een evenement te worden voor in de boeken van 2007.

Om teleurstelling te voorkomen wordt geadviseerd om je kaartje in de voorverkoop te halen, het scheelt ook nog eens 5 euro. Voor maar 10,00 kun je je ticket online bestellen via www.paard.nl of www.easyticket.nl of www.soulmax.nl. Je kunt hem ook halen aan de dagkassa van het Paard Van Troje. Bij het Paard zijn de tickets ex fee. De voorverkoop is begonnen!

www.soulmax.nlMICHEL DE HEY
JORIS VOORN
BENNY RODRIGUES

CHECK SOULMAX.NL & PAARD.NL[/URL]

PAARD VAN TROJE PRINSEGRACHT 12 THE HAGUE, PAARD.NL
T.070 3601838 OPEN 12:00 TILL 17:00 DURING THE WEEK
MINIMUM AGE 18
PRESALE TICKETS PAARD VAN TROJE & WWW.EASYTICKET.NL
PRESALE: 10,00 ex fee DOOR: 15,00 ex fee

NEW! Tickets can also be purchased online on our website, www.soulmax.nl.

MAKE SURE YOU WILL BE SEEN AT STREAMERS!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws