Gratis naar Tiësto in de RAI?

Partyscene Redactie | 21 februari 2007
headlines

De Nationale Carrièrebeurs vindt op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2007 voor de tiende keer plaats in de Amsterdam RAI. Om dit jubileum te vieren is Tiësto uitgenodigd!

Behoor jij tot de doelgroep van deze beurs: Afstudeerders en afgestudeerden van mbo-techniek, hts, hio, heao en de economische, econometrische, bedrijfkundige, juridische, technische en informatica faculteiten aan de universiteit? Lees dan even verder.

Tiësto


Op 9 en 10 maart 2007 wordt in de Amsterdam RAI het grootste carrière-evenement in Nederland georganiseerd met maar liefst ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen. Deze 10e editie van De Nationale Carrièrebeurs wordt met een speciaal jubileumfeest met o.a. Tiësto keihard gevierd.

Op vrijdagavond 9 maart 2007 tussen 17.30 uur en 24.00 uur treedt een groot aantal artiesten op in de Amsterdam RAI. Naast de  twee uur durende set van Tiësto zijn er ook optredens van onder meer Hans Dulfer & zijn band en is er een grootse symfonische vuurwerkshow te bewonderen. En let op, gedurende dit jubileumfeest is er de hele avond gratis eten en drinken. Dat is je weekend (en carrière!) pas goed beginnen lijkt ons!

Het jubileumfeest heeft een aantal hoofdsponsors die een groot aantal VIP kaarten tot hun beschikking hebben. Door het weggeven van kaarten kunnen zij bezoekers van De Nationale Carrièrebeurs uitnodigen op hun eigen VIP deck. Wil jij daar bij zijn? Bepaal dan nu welke hoofdsponsor jij wilt ontmoeten op één van de VIP decks van dit jubileumfeest en kijk vervolgens hoe deze hoofdsponsor zijn kaarten zal gaan weggeven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws