Kick off Crocsited tour

Partyscene Redactie | 20 februari 2007
headlines

De Crocsited European Music Tour is een nieuw pan- Europees muziekevenement. De kick off van de 2007 tour vindt zondag 25 februari plaats in de Escape in Amsterdam.

artefactBij de Crocsited European Music Tour staan de schoenen van Crocs centraal. Het merk komt dit voorjaar met een nieuwe collectie en wil die eens even goed onder de aandacht brengen. De karavaan houdt onder meer stil in Barcelona, Hamburg, Berlijn en Praag en gaat op zondag 25 februari dus van start in Amsterdam.

De artiesten die deel uit maken van de tour zijn de Rotterdamse dj/producer Warren Fellow en de Nederlandse groep Artefact. Artefact, een mix van dance, rock en funk, gooit momenteel hoge ogen met de nieuwe single Stay In Bed, die zowel op 3FM als op MTV airplay krijgen en in de remix van Jesse Voorn ook op Slam FM. Vanzelfspreken geven zowel Artefact als Warren Fellow tijdens de kick off in de Escape acte de présence geven. Speciaal voor de gelegenheid wordt ook Jon Pearn van Full Intention uit Engeland overgevlogen. Jon staat op dit moment volop in de belangstelling met de hit Yeah Yeah, die hij maakte met Bodyrox. Ook Mark van Dale, Frederik Abas, Miss Bunty en Brian S zijn er zondag bij.

Er is niet alleen muziek. Je kunt ter plekke je Crocs laten beschilderen door kunstenaar Pim Smit. Het feest begint om 21.00 uur. Later op de avond gaat het programma over in de reguliere clubavond Sundae. Crocs zijn hip. Celebs als Jared Leto, Nicole Appleton en Val Kilmer lopen op de schoenen rond en het aantal liefhebbers groeit met de dag. 

Meer info vind je op www.crocsited.eu.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws