Extra editie Los (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Om in de verrassingssfeer te blijven heeft Soulmax voor deze extra editie een vernieuwende en verrassende line up uit de hoge hoed getoverd. Spectaculair en nog niet eerder vertoond op LOS. Debuterend op LOS: Benjamin Bates, Brian S & Mc Choral. En als kers op de LOS taart: D-Rashid en de altijd goedgemutste Norman Soares, waarschijnlijk de strakste percussionist van Nederland. Dus LOS gaat het zeker!

Omdat het een extra editie is Soulmax er op gebrand het spectaculairder te organiseren dan ooit te voren, dus niet zomaar een extra editie, nee eentje om LOS te onderscheiden. Er is een special decoration team uitgerukt om het Paard Van Troje om te toveren tot een echte LOS walhalla.

Als headliner voor 17 maart is bij Soulmax het oog gevallen op niemand minder dan Benjamin Bates! Benjamin Bates behoeft niet echt een verdere introductie. Hij behoort tot de allerbeste producers van de Nederlandse house.

DJ D-Rashid is als een van de aanjagers van de huidige latin house inmiddels uitgegroeid tot een algemeen gewaardeerde latin house deejay, ook Brian S heeft de latin klanken aardig onder de duim, dus je weet wat je te wachten staat: een NOCHE CALIENTE. De laatste jaren is Brian S uitgegroeid tot n van de absolute top DJ's van Nederland. Met zijn sexy sounds blijft hij het publiek in extase brengen en ook in de toekomst zal hij absoluut nog veel van zich laten horen.



De party sounds worden ditmaal krachtig ondersteund door een andere vrouwelijke MC dan het LOS publiek normaal gewend is, namelijk MC CHORAL. Deze soulvolle jongedame weet van wanten en is geboren om haar publiek te laten tintelen van genot met haar groovy funky sounds en performance. Stil staan is geen optie, MC CHORAL moves you!

Voor maar 10,00 kun je snel je ticket online (www.easyticket.nl) bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard Van Troje. Aan de kassa van het Paard betaal je 1,50 fee, je hoeft echter binnen niet meer te betalen voor jas of toilet. De voorverkoop is begonnen! Let op, rond 0100 vormt zich er altijd een lange rij, probeer dus voor 1en binnen te zijn.

INFO: WWW.SOULMAX.NL // WWW.PAARD.NL

PAARD VAN TROJE PRINSEGRACHT 12 THE HAGUE, PAARD.NL
T.070 3601838 OPEN 12:00 TILL 17:00 DURING THE WEEK
MINIMUM AGE 18
PRESALE TICKETS PAARD VAN TROJE & WWW.EASYTICKET.NL
PRESALE: 10,00 ex fee DOOR: 15,00 ex fee

NEW! Tickets can also be purchased online on our website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws