Famous *** Odeon (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste vrijdag van februari was een top avond.De Odeon compleet uitverkocht, leuke mensen en een lekkere sfeer. Kortom, precies zoals Famous in de Odeon bedoeld is en zoals het zeker nog vaker gaat gebeurenOf het nou aan het publiek, de danseressen of de knallende set van resident DJ Mischa Danils lag is moeilijk te zeggen maar dat deze combinatie werkt is een zekerheidje!



Gelukkig is het op vrijdag 2 maart alweer tijd voor de 2e Famous van het jaar en natuurlijk hebben we er alles aan gedaan om de kick off te overtreffen.
Om te zorgen dat er ook deze keer gedanst kan worden hebben we naast Mischa Danils, Sebastian Davidson (Club Pepper) en ElSandro (Panama) uitgenodigd. Dus maak je over de muziek geen zorgen!

Voor een kleine sfeer impressie van de vorige editie kun je de fotos bekijken op onze website armadaevents.com. Alle zalen zullen weer geopend zijn en voor degene die het nog niet weten; de Odeon zit aan de Singel 460 in Amsterdam en Famous is iedere 1e vrijdag van de maand. Kaarten zijn voor maar 10,- aan de deur te koop!

Famous
Odeon, Singel 460, Amsterdam
Muziek; House, Groovy
Kaarten deur: 10,-
Open 23:00 05:00
Iedere 1e vrijdag van de maand

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws