Dr Lektroluv-waanzin in Nederland

Partyscene Redactie | 19 februari 2007
headlines

Dr. Lektroluv-overkill of niet?

Electro is hot en binnen deze scene is Dr. Lektroluv al jaren één van de meest aansprekende namen. Zijn bekendheid lijkt op dit moment alleen nog maar toe te nemen. Hij is momenteel de meeste geboekte buitenlandse dj in Nederland en hij treedt de komende zes weken maar liefst zeven keer op in ons kikkerlandje. Is dat niet wat teveel van het goede?

De dokter krijgt zelf ook een beetje hoofdpijn van al dat reizenDe Vlaamse Dr. Lektroluv heeft intussen een status die verder gaat dan het groene masker. Zijn optredens zorgen keer op keer voor volle zalen waar hij het publiek weet te trakteren op scheurende electro, op een unieke manier in elkaar gemixt met een vaak uitzinnige dansvloer tot gevolg. De dokter weet dus wat hij doet. Zijn hoogtepunt in Nederland beleefde hij afgelopen zomer met zijn mainstage-optreden tijdens Extrema Outdoor, welke door Extrema is uitgebracht als dé mixcompilatie van het festival.

Aan de populariteit van de groene dokter lijkt vooralsnog geen einde te komen, want hij is de komende weken volop in Nederland aanwezig. Allereerst staat hij aanstaande zaterdag op de laatste sneak preview van Club Rembrandt, samen met Nuno Dos Santos, Groove Addicts en Bart van Wissen. De week erna is hij aanwezig bij de eerste editie van Fire! in 2007 in het Patronaat in Haarlem met Benny Rodrigues, Jesse Voorn en Ille Bitch & de Man zonder Schaduw.

Dezelfde avond draait hij ook in de Winkel van Sinkel samen met Eric de Man, Jesse Voorn en de Love2party Talent Room. En alsof dit alles nog niet genoeg is, draait hij binnenkort ook tijdens Ex Porn Star, Klatsch en twee keer op Paaspop. Maar daar houst het nog niet mee op. In april en mei staat de dokter nog minimaal vier keer op Nederlanse bodem. Je zou haast spreken van een Dr. Lektroluv-overkill. Of niet? Reageer in het forum!

Club Rembrandt

Fire!

FCA Music

Dr Lektroluv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws