Ondernemer gezocht voor club in Delft

Partyscene Redactie | 19 februari 2007
headlines

Als je in Delft een dansje wilt wagen, kun je bijvoorbeeld terecht in studentendiscotheek Lorre. Daarnaast zijn er cafés in overvloed. Wat te denken van Feestcafé Tijdloos of Grand Café Verderop? Aan een échte club ontbreekt het echter in Delft. Daar wil de gemeente verandering inbrengen.

Naast poppodium Speakers moet er in Delft een grote club komenNaast poppodium Speakers, die de nodige dance-avonden organiseert, moet er in Delft een echte club komen. De gemeente heeft alleen nog geen ondernemer gevonden die een grote club wil beginnen. Daar wordt momenteel druk naar gezocht.

Een discotheek annex club is een langgekoesterde wens van STIP - Studenten Techniek In Politiek, de gemeenteraadspartij die louter bestaat uit studenten. Daar zijn de overige partijen het mee eens. Alleen zijn er verschillen van mening wat betreft de locatie.

Vuijk benadrukt dat de gemeente niet zelf een club gaat exploiteren, maar er alles aan doet om in samenwerking met een particuliere partij een dansgelegenheid uit de grond te stampen. Dus aan alle ondernemers met een uitgaanshart: in Delft ligt misschien wel een unieke kans voor het oprapen!

STIP

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws