Fuck Monday Er is leven vr maandag (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zondag 4 maart om 19.00 uur gaat part II in Studio 80 in Amsterdam van start. Dit keer met niemand minder dan Dave Ellesmere. Residents Jesse Voorn en Lin ontbreken ook nu weer niet. Je zondagavond zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

Hij stond aan de wieg van d clubhit van het afgelopen jaar: Pecan. Wie dat nummer niet kent is al heel lang niet meer uitgeweest. Je kunt de schade ruimschoots inhalen op Fuck Monday, want daar zul je het in de set van Dave Ellesmere, die de track met 2000 and One onder de naam Microfunk maakte, zeker langs horen komen. Vergeet ook zijn releases op Kanzleramt, 100% Pure, Intacto en Remote Area niet. Daves laatste release Standing In Line, die deze maand uitkomt, vond zijn weg al naar de platenkoffers van djs als Josh Wink, Sven Vth, Ricardo Villalobos en Richie Hawtin. Met zon feestplaat als Pecan en de opzwepende minimal en techno beats van deze Brit kan het niet anders dan een groot feest worden op de tweede editie van Fuck Monday. Je zou bijna vergeten dat Dave ooit begonnen is met het spelen in punkbands.


[i[Lin en Jesse Voorn...[/i]

De basis van Fuck Monday is de chemie tussen Jesse Voorn en Lin. Twee talentvolle djs met ieder een eigen stijl. Op de eerste editie van Fuck Monday bleek maar weer dat hun stijlen in een back2back set de ultieme synergie zijn. Samen bezorgen de twee je een energieke en onvoorspelbare muzikale trip, waardoor je bijna onmerkbaar naar de dansvloer getrokken wordt: het episch centrum van de clash tussen Jesse en Lin. Fuck Monday. Echt wel!

FUCK Monday
Zondag 4 maart 2007
Line-up: Dave Ellesmere en Jesse Voorn vs Lin
Waar: Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
Tijd: 19.00 tot 00.00 uur
Entre: 5 euro

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws