MOTOR en Plump DJ's op City Sounds Indoor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wederom een knalprogramma, dat om 22.30uur begint, met bijzondere optredens. De Nederlandse premire (!) van het nieuwe album van de Engelse turbo-electro band MOTOR, breakbeat van de Plump Djs uit London, de nieuwe ontdekking Vicarious Bliss van het Franse Ed Banger Records, Monica Electronica en de sensatie van Noorderslag: Matik.

MOTOR (live) (UK)
MOTOR rockt live met synthesizers, maar de kans is groot dat ze een gitarist meeslepen. Verwacht lekker stampende turbo techno/ electro. Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) ging het dak eraf. In maart verschijnt hun nieuwe album, het is niet ondenkbeeldig dat ze enkele nummers gaan uitproberen op de argeloze Tilburger.
Muziek: www.myspace.com/motor66

Plump Djs (UK)
Het subgenre breakbeat ademde haar laatste lucht uit totdat het Britse duo Plump DJ's het nieuw leven inbliezen met het zeer fijne 'Electric Disco/Plumpy Chunks'. We schrijven dan 1999 en de door critici met gejuich onthaalde producties zorgden op de dansvloer direct voor extase. Vet heeft bij de sound van de Plump DJ's een zeer positieve betekenis.

Vicarious Bliss (Ed Banger Records)
Wie vorig jaar naar een festival is geweest kon niet om de remix We Are Your Friends van de heren van Justice heen. Het uberhippe Franse label Ed Banger Records van oud Daft Punk manager Pedro Winter is de ontdekker van o.a. eerder genoemde Justice, maar ook van Uffie, Feadz, Dj Mehdi, Sebastian en dus ook de nieuwste aanwinst Vicarious Bliss. Wederom een frisse Franse sound.
Muziek: www.myspace.com/myvicariousbliss



Foyer
De Dommelsch zaal knalt waarschijnlijk uit zijn voegen In de foyer van 013 brengt het City Sounds Dj Team een mengelmoes van rock, electro, house en techno van Tilburgse bodem. In een verrassende setting kun je hier helemaal los gaan. Namen als Noes en The Bare Naked Buttman zullen Tilburg incrowd genoeg zeggen.

Free Bacardi Mojitos
Onze vrienden van Bacardi hebben een nieuw drankje: Bacardi Mojitos. Tot 23.00uur zijn deze zelfs helemaal gratis (zolang de voorraad strekt). Dank je wel Bacardi!

Tickets
Tickets zijn onder andere via Ticketservice.nl verkrijgbaar en kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Het popcentrum opent om 22.00 uur haar deuren.
Vrijkaarten worden verloot onder Hyves vrienden van City Sounds. Meld je aan via www.citysounds.hyves.nl; daar is meer informatie over de eerste editie van City Sounds 2007, ook op www.citysounds.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws