LCD Scum

Partyscene Redactie | 16 februari 2007
headlines

James Murphy a.k.a. LCD Soundsystem is weer terug aan het front. De nieuwe single ‘North American Scum’ komt uit op 5 maart. De clip kun je hier al bekijken.

james murphy van lcd soundsystemDe rebelse electropop van LCD Soundsystem is weer klaar om de wereld opnieuw te veroveren. North American Scum is de eerste single van het nieuwe album Sound Of Silver, dat op 12 maart in de winkels ligt. Grappig genoeg is het de eerste single, maar het laatste nummer dat voor de plaat gemaakt is. De track is een typische LCD Soundsystem dansvloerkraker, lekker hoekig en rauw. Het nummer wordt geleverd met remixen van Kris Menace en een Onastic Dub, van James Murphy zelf en Eric Broucek.

Vanzelfsprekend gaat LCD Soundsystem ook weer touren. De groep staat op zaterdag 17 maart in de Melkweg in Amsterdam. James Murphy is naast LCD een druk bezet man. Zo maakte hij speciaal voor Nike een project om mensen aan het joggen te krijgen en deed hij flink wat remixen, waaronder een voor Justin Timberlake. Daarnaast draait hij over de hele wereld. Ook staat hij nog eens aan het hoofd van het label DFA.

Check hier de clip van North American Scum:

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws