Pacha in het Paard van Troje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 24 februari staat in t Paard van Troje te Den Haag weer een ware sensatie op het programma. Dit keer zal het befaamde Pacha uit Ibiza t Paard van Troje betreden. De nachtclub uit Ibiza die in de afgelopen decennia een imperium heeft opgebouwd wat reikt tot de grootste wereldsteden op aarde, is sinds haar bestaan toonaangevend geweest in de mondiale dansscne. Alle grote Djs die de wereld tot nu toe heeft voortgebracht hebben, zo niet, willen rocken in Pacha. Op zaterdag 24 februari staat t Paard van Troje op het programma.

Voor deze datum hebben de heren van Pacha weer een smakelijk programma in elkaar weten te breien.
Uit Duitsland komt de DJ/ producer Tom Novy, bekend geworden door clubhits als Without your Love (2003) en Your Body (2004.) Met de laatste hit heeft hij in veel Europese landen zelfs in de top-10 gestaan. Zijn stijl is vooral Europees getinte progressieve house, maar na het aangaan van een samenwerking met Dj Tomcraft veranderd zijn stijl meer richting Chicago-garage house.
Naast deze Duits held komt rechtstreeks vanuit Pacha Ibiza de schone Sarah Main. Deze van oorsprong Australische resident van het Pacha Imperium zal in t Paard haar opwachting maken en zorgen voor het overbrengen van het pure, ultieme, zwoele gevoel waar Pacha voor staat.
Als opwarmer staat Haagse held David Wagemaker geprogrammeerd. Deze boomlange altijd lachende rockster was jarenlang vaste prik in Club Silly maar is de laatste tijd ook steeds vaker te zien buiten deze hotspot.
De artiesten in de grote zaal zullen gedurende de avond worden bijgestaan door de typische Pacha sfeer die is overgekomen uit Ibiza. Zo zullen o.a. de legendarische danseressen uit Ibiza hun opwachting maken om het ultieme Pacha gevoel over te brengen.

Naast de toppers in de grote zaal, bundelen Stef Vrolijk, Billy the Klit, Otto Jan Han, Dj Bassline en Jaques De La Disque hun krachten om voor internationale MTV ster Dennis Weening een speciaal feestje neer te zetten. De inmiddels beruchte presentator viert op deze dag nl. zijn verjaardag in de Haagse poptempel.

De Pacha trein is overgekomen en is op stoom, wederom zal bewezen worden dat de wereldwijde erkenning die deze club in de loop der jaren heeft gekregen meer dan verdiend is.T Paard zal 24 februari aanstaande met absolute zekerheid bezwijken onder het Spaanse temperament en de mediterrane hitte die Pacha met zich mee zal brengen.

Pacha @ Het Paard van Troje
24 februari 2007

Line up:
Tom Novy, Sarah Main, David Wagemaker, Stef Vrolijk, Billy the Klit, Otto Jan Han, Dj Bassline, Jaques De La Disque

Paard van Troje
Prinsegracht 12, Den Haag
Tijd: 23:00 uur
Prijs: 15,- euro (presale), 19,- euro (door) excl. servicekosten

Voorverkoop:
www.beep.nl
www.ticketbox.nl and all ticketbox outlets
callcenter 0900-9393
Paard van Troje - Prinsegracht 12, Hype - Prinsenstraat 4, Rhythm Import - Torenstraat 96

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws