Armada@Panama presents Marco V (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor degene die hier nog niet bekend mee zijn zal Marco Verkuylen, beter bekend als Marco V, op 24 februari a.s. in de Panama uitleg komen geven

Wat de Brabander Marco V nou precies draait weet eigenlijk niemand maar dat het treintje moeilijk stopt wanneer het is begonnen, is in ieder geval n ding wat zeker is.
Marco V staat inmiddels bekend als een man van de klassiekers met een waslijst aan hitsingles en remixen. Zijn muziek wordt de laatste jaren wereldwijd enorm gewaardeerd en dit heeft hem een 18e plek in de gerenommeerde DJ Mag Top 100 opgeleverd.
Zijn meest recente album Combi:Nations:II is wederom een groot succes en met zijn inmiddels grote brok aan ervaring wordt hij niet voor niets the DJs DJ genoemd en is hij een bron van inspiratie voor aanstormend talent. Kortom, de juiste man voor Armada@Panama!!

Als vertegenwoordiger van de eigen Armada producers en DJs staat Perry ONeil deze avond achter de draaitafels. Perry bouwt aan een nieuwe sound die tussen House en Progressive Trance inzit. Van Perry kunnen we dit jaar ook als producer veel verwachten . Onlangs is zijn laatste EP op Remy's 68 label gereleased en staan er voor dit jaar ook weer een paar kletsers gepland.

De studio van de Panama is deze editie weer omgetoverd tot de welbekende Famous area en deze zal door Mischa Daniels en ElSandro onder handen genomen worden. Mischa is momenteel misschien wel de hotste producer uit Nederland. Remix aanvragen komen uit alle hoeken van de wereld en in elke set van een gerespecteerde house dj hoor je wel een Mischa Daniels productie of remix. In de lente zal zijn club kneiter "Take me Higher" een re-release krijgen met een vocal van een bijzondere zangeres uit Engeland. Meer kunnen we nog niet verklappen. ElSandro is de A&R man van Armada Music en laat tijdens zijn sets horen dat hij die positie niet voor niks bekleed en een neus heeft voor (toekomstige) hits.




Je kunt nu je kaarten bestellen op www.armadaevents.com


ARMADA@PANAMA * 24 FEBRUARI * MARCO V * PERRY ONEIL * MISCHA DANIELS

Armada Events: Telefoon: 020 4080 264 (Stijn van Gerwen)
Panama open: 22:00 uur
Tickets: 17,50 Euro ex fee
Tickets deur: 20,-
Tickets te verkrijgen op www.armadaevents.com
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws