Nachtje uit in Amsterdam

Partyscene Redactie | 13 februari 2007
headlines

Hoe ziet het nachtleven van Amsterdam er uit? Vraag het aan DJ Jérome en Vincent van Borgen. Op hun compilatie’A Night Out In Amsterdam’ geven ze hun interpretatie.

a night out in amsterdamA Night Out In Amsterdam is een ware hommage aan Amsterdam. De Duitse house dj Jérome heeft het schijfje samengesteld met de Amsterdamse nieuwkomer Vincent van Borgen. De compilatie wordt uitgebracht op Luxury House/Intergroove, het eigen label van Jérome. De Duitser kiest wel vaker een bestemming, om die dan van muziek te voorzien. Sterker nog, hij heeft er al een hele serie opzitten. In zijn serie nodigt Jérome dj’s uit, om hem te vergezellen op zijn funky trip.

Nu werkt Jérome samen met de nieuwe Amsterdamse dj Vincent van Borgen, die alle geheime plekjes van Amsterdam kent. Samen leiden ze de luisteraar met deze muzikale gids door de stad. Ze gebruiken daarbij nieuwe tracks van artiesten als Yonderboi, Claude Monet, John Dahlback enJérome zelf. De mix duurt 74 minuten lang en bestaat uit opzwepende house, met veel vocalen. Dat wordt een lekker stukje wandelen naar de Dam. Het schijfje ligt op 16 februari in de winkels.

Surf ook naar www.daredo-music.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws