Veejay\'s gezocht!

Partyscene Redactie | 12 februari 2007
headlines

VjAdacemy zoekt naar talent

Eindelijk is er een entertainmentplatform voor visueel ingesteld Nederland: de Vj Academy. Deze academie heeft zich ten doel gesteld een visuele tegenhanger te zijn voor de DJ-opleidingen.

De VJ heeft de sfeer als het ware in zijn handenDe VjAcademy is ontstaan uit een gebrek aan oefenruimte voor de Vj. Dj’s kunnen thuis oefenen, hebben toegang tot vele kleine dj bars en cafés en hebben vaak vele collega’s. Voor de visueel ingestelde persoon is het bereiken van een basiskwaliteit veel moeilijker. En zijn geen oefenplekken en de kosten van apparatuur en software zijn vaak hoog.

De VjAcademy is daarom op zoek naar deze creatieve visuele taltenten. Mensen die een platform zoeken om hun visuele kunnen naar een hoger niveau te tillen. Uit de inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van deelnemers, welke in samenspraak met de oprichters het lespakket gaan samenstellen.

Vervolgens begint de opleiding - de zoektocht naar een betere samensmelting van muziek, beeld, licht en show. De VjAcademy streeft naar samenwerking en ontdekking, onderbouwd door een goede technische ondergrond en kennis van apparatuur, software en kwaliteit.

Inschrijving kan tot 1 maart

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws