Nu ook livesets op GO Magazine

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De live (of dj-) sets zijn beschikbaar in mp3 formaat. Dagelijks worden nieuwe livesets toegevoegd, vaak van bekende namen.

Wie een liveset wil horen, hoeft niet in te loggen en al helemaal niet te betalen. De livesets worden gratis aangeboden door de artiest zelf, die ze op zijn of haar eigen website plaatst. GO neemt een verwijzing naar de liveset op. Bezoekers van GO Magazine kunnen op elke liveset stemmen.

Er zijn nu livesets beschikbaar van onder meer Ellen Allien, Rob Acid, Mike Dearborn, Kenny Larkin en Steve Porter. Via de liveset kun je naar het profiel op GO Magazine en vice versa. Dagelijks worden nieuwe livesets toegevoegd; iets dat bezoekers ook zelf kunnen. Van de livesets is een rss-feed beschikbaar zodat fans direct op de hoogte worden gebracht.

GO Magazine is wars van belangenverstrengeling, opsmuk en ijdeltuiterij. De schrijvers bezoeken feesten in alle soorten en maten en doen er zo objectief mogelijk verslag van. Met in het achterhoofd het journalistieke principe van hoor en wederhoor. Frisse tegengeluiden vinden ook een plek in het medium. GO staat bekend als de waakhond van de dancescene. Onafhankelijk, eigenzinnig en kritisch in het donker. Met een grote schare trouwe abonnees van de nieuwsbrief heeft GO ook een reputatie als trendwatcher.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws