Rekord3r: één feest op 2 locaties

Partyscene Redactie | 9 februari 2007
headlines

Rekord3r gaat het een keer heel anders aanpakken. Op vrijdag 2 maart gaat de organisatie maar liefst negen uur lang door in zowel Tivoli als Club Poema, beiden in Utrecht.

rekorder flyerAan deze Rekord3r ‘Estafette’ editie doen maar liefst 10 dj’s en live acts mee. Daartussen niet alleen grote namen, maar ook minder bekende talenten. Op 2 maart laat Rekord3r Utrecht genieten van een mix van minimal, techno en veel entertainment en visualisaties. Tot hiervoor vond het feest plaats in Rotterdam, maar met de feesten in Utrecht geeft de organisatie tevens het startsein voor onder meer een tour door Nederland en zelfs door Europa.

Door een Estafette editie neer te zetten wil de organisatie meer brengen dan zomaar een regulier clubfeest. Dubbel plezier dus nu, voor hetzelfde geld en het feest gaat ook nog eens door tot in de hele vroege uurtjes. De artiesten zullen in snel tempo de fakkel aan elkaar doorgeven. Vrijdagavond om 23.00 uur begint het feest in Tivoli en het eindigt op zaterdagochtend om 08.00 uur in Club Poema, op vijf minuten lopen van Tivoli. In Tivoli krijg je een bandje, waarmee je zo het feestgedruis in de Poema kunt binnenstappen.

De line-up is groots aangepakt. Artiesten als Secret Cinema, Joris Voorn, Juan Sanchez, Benny Rodrigues, Jerome (live) en Wesdex zijn uitgenodigd er een groots feest van te maken. Ook Rekord3r residents Wouter de Moor en Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw ontbreken natuurlijk niet. Daarnaast een mooie aankleding, performances en visueel geweld. Een kaartje kost 14,99 euro en daar heb je een lange nacht plezier van. 

Meer info vind je op www.rekorder.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws