Villa Achterwerk

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met het doorknippen van het lint is er een nieuwe episode in gay-clubbing van start gegaan, elke laatste zondag van de maand kan tout gay en gayminded Nederland weer compleet los gaan op de allerbeste Nederlandse djs en genieten van een sfeer en entourage zoals je die alleen aantreft op een goed gay(minded)feest. Betty Ford is definitief dood en begraven, lang leve Villa Achterwerk!

Zondag 25 februari zal de Villa vanzelfsprekend (jazeker vanzelfsprekend, het is inmiddels alweer de tweede keer) weer het toneel zijn van een ongekende uitbundigheid. Zullen we Kabinet Balkenende Vier op het bordes mogen verwelkomen? Zal de ranzige steeg richting de achteringang weer bevolkt worden door het uitschot van de maatschappij?

Wie staan er deze maand in de huiskamer? Wat dacht je van Ramon en Jeroenski? En van MC Miss Bunty? Alsof het nog niet genoeg zal ook n van Nederlands populairste djs zijn allerbeste tracks in de cd speler stoppen en het hooggeerde aanwezige publiek de laatste 2 uur helemaal gek maken: DJ Roog! Achternichten Thunderpussy & DD King zullen om 19.00 uur sharp aanwezig zijn om de eerste vroege vogels te voorzien van heerlijke relaxte muziekjes in de altijd gezellige lounge van Off Corso.

Werd in januari Giovanni Gietel gekozen tot Mr. Achterwerk 2007, op 25 februari is het de beurt aan de dames. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wil jij gekozen worden tot de mooiste van het land? En gedurende een jaar overal ter wereld met de grootste egards behandeld worden? Geef je dan per direct op voor de Miss Achterwerk 2007 verkiezing en maak kans op eeuwige roem, de wisselbokaal, de sjerp en natuurlijk een jaar lang gratis entree.



Gastheren Golden Wonderboy en Drs. Piet Hein Vijfje zullen zich ook deze maand weer met veel warmte ontfermen over bezoekers welke zich in de diverse vertrekken van Villa Achterwerk bevinden. Natuurlijk kan je ook weer met je Achterwerk in de Kast om al je geheimen en weggestopte gevoelens te delen met de gastheren die een zeer groot luisterend oor zullen hebben en je tegelijkertijd op de foto zullen zetten.

Altijd al het stralende middelpunt van een feest willen zijn? Begeef je dan naar het daadwerkelijke middelpunt van het feest, leef je uit en Villa Achterwerk zet je in de spotlight. Of wil je jezelf even te ruste leggen op het warme bed met roze dekbedovertrek in de huiskamer? Het kan allemaal, want; doe maar gek, dan doe je al normaal genoeg zal het credo van Villa Achterwerk zijn!

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondagavond 25 februari opent Villa Achterwerk haar deuren weer voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt Be there! Meer info kan je terug vinden op het gezellige http://villa-achterwerk1.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws