Belgische Spirit Catcher komt met debuut

Partyscene Redactie | 9 februari 2007
headlines

Hun remixen hebben het afgelopen jaar de internationale dansvloeren in vuur en vlam gezet. Nu is het tijd voor wat bezinning. Dat vind je op het debuutalbum van deze Belgen: Night Vision.

spirit catcherDe diepe house en electro van het Belgische duo Spirit Catcher slaat wereldwijd goed aan. Jean Vanesse en Thomas Sohet hebben releases en remixen gehad op bekende labels als Freerange, Moodmusic, Crosstown Rebels, F-Communications en 20:20 Vision en hebben dus een goede basis om hun eerste volwaardige album uit te brengen. Eerder verschenen de releases van de twee ook op compilaties als Ewan Pearson’sSci-Fi-Hi-Fi Vol.1 en Sessions van Seamus Haji. Remixen waren er onder meer voor 2020 Soundsystem, Phonique en Satoshi Tomiie.

Night Vision is, in tegenstelling tot hun remixen en losse releases, geen dansvloerknaller. Het album bevat fraaie downtempo nummers, met een exotische atmosfeer. Veel meer wil Spirit Catcher er nog niet over kwijt, want dan is alle lol er af. De luisteraar moet het zelf maar beoordelen.Lekker bescheiden dus. De plaat ligt begin maart in de winkels. We hebben wel alvast de tracklist voor je:

  1. Motown Spring
  2. Roller Coaster
  3. Space Crash
  4. Sweet Deal
  5. Search Is Over
  6. Time Emulator
  7. Night Vision
  8. Voodoo Knight
  9. Hidden Memories
  10. Harmonize
  11. Dirty Circuit

Check voor meer info www.spiritcatcher.be.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws