GirlsLoveDJ’s Blacklight Editie.

Partyscene Redactie | 8 februari 2007
headlines

Het belangrijkste bij de nieuwe editie van GirlsLoveDJ’s lijkt dit keer de dresscode te zijn. Want zonder de dresscode stelt het thema Blacklight eigenlijk niet zo heel veel voor.

Op zaterdag 24 februari wordt Club More in Amsterdam omgetoverd tot een waar blacklight paradijs. Organisator Enter Dexter heeft namelijk twintig blacklightkanonnen, tweeduizend fluro ballonnen, een legertje ballonvouwers, veel suikerspinnen en een dodelijke hoeveelheid fluorstiften paraat om de boel eens even flink op stelten te zetten. Wie wordt aangevallen met die fluorstiften zal onherkenbaar worden toegetakeld.

girls live dj's blacklight

Voorwaarde voor deze oogstrelende taferelen is wel dat je er de goede kleding voor aan hebt. De organisatie gooit er dan ook voor de verandering een strikte dresscode tegenaan. Zonder een zwart, wit of – hoe kan het ook anders – fluorgekleurde outfit, kom je op 24 februari de More niet binnen. De rest van het concept blijft overigens hetzelfde. Dj’s krijgen nog steeds de opdracht om in 45 minuten een vlammende set neer te zetten, met daarin hun favoriete plaatjes. Dit keer scharen The Flexican, Flava, Disctwins, Rubywax & Missinglinks, Terry Toner & Philip Young, DJ Scar, Mr.Speak en het Vanderbilt & Moneybag$ Ensemble zich onder de blacklights achter de draaitafels. Het festijn begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Kaarten kosten 15 euro aan de deur en 13 euro ex fee in de voorverkoop.

Surf ook naar www.enterdexter.com voor meer info.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws