Gamen met Martin Solveig

Partyscene Redactie | 8 februari 2007
headlines

Altijd al een keer willen gamen tegen de Franse dj/producer Martin Solveig? Vrijdag 9 februari is je kans. Gamers uit heel Europa kunnen dan meedoen aan de Xbox Live Party, waar ook Martin Solveig aan meedoet.

martin solveigDat dj’s graag een potje mogen Xboxen is niet nieuw meer. Vooral op Ibiza doden dj’s als Erick Morillo, Roger Sanchez en Pete Tong de tijd graag met een spelletje. Ook Martin Solveig is niet vies van een spelletje. Niet voor niets doet de Franse producer mee aan de Xbox Live Party, die morgen plaats vindt. Het event begint om 18.00 uur. In tal van Europese landen nodigen gamers op deze avond al hun vrienden thuis uit, om samen tegen en met andere game parties in Europa te spelen via Xbox Live.

Haal dus alles in huis. Eten, veel drinken en een hoop vrienden, om de nacht goed door te kunnen halen. Niet alleen Martin Solveig is online aanwezig om mee te doen, maar ook andere bekende sterren, zoals singer-songwriter James Morrison en coureur Marc Gené. Wil jij tegen deze sterren gamen, log dan in en doe mee. TMF doet tussen 18.00 en 19.00 uur live verslag van de party vanuit een huiskamer ergens in Nederland. De populaire online game- en entertainmentservice heeft wereldwijd zo´n 5 miljoen leden, dus het kan nog behoorlijk druk worden.   

Meer info vind je op www.xbox.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws