Nieuw album Tracey Thorn

Partyscene Redactie | 8 februari 2007
headlines

Tracey Thorn van Everything But The Girl komt met een eigen album. De zangeres was voor het laatst nog te horen op Damage, een van de laatste singles van Tiefschwarz.

tracey thornDe naam Tracey Thorn doet misschien niet gelijk een hele grote bel rinkelen, maar haar stem des te meer. Jarenlang was ze de zangeres van Everything But The Girl, dat in 1994 een wereldhit scoorde met Missing, dat vooral in de remix van Todd Terry tot grote hoogten steeg. Ook zong ze op Protection van Massive Attack. Tracey vormde het duo met producer Ben Watt, maar vond het nu toch echt even tijd voor zichzelf. "After years of making records with Ben, it just seemed time to take a break, and do something fresh... I've got together with a few different producers/collaborators, and we've come up with a record that (I hope) is a true reflection of who I am right now and what I love right now," legt ze uit.

Haar album Out Of the Woods is inmiddels een feit. Het is een mix geworden van jaren zeventig disco tot pop, met een enorme groove, zodat het meer dan geschikt voor de dansvloer is. Voor de plaat werkte de zangeres voornamelijk samen met producer Ewan Pearson, maar ook met houselegende Charles Webster. De eerste single is It’s All True en wordt al door veel dj’s opgepikt. Martin Buttrich, Kris Menace, Escort, Sasse, Darshan en Ewan Pearson zelf maakten de remixen. Out Of The Woods komt op 30 maart uit.  

Videoclip It’s All True

 

Meer info vind je op www.myspace.com/traceythorn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws