Twisted Dance & Fashion

Partyscene Redactie | 7 februari 2007
headlines

Twisted Dance & Fashion mag terugblikken op een geslaagde vorige editie en staat nu alweer in de starblokken voor de nieuwe. Die vindt plaats op 17 maart met als gast Dr. Kucho.

dr. kuchoDe dance bij Twisted Dance & Fashion is in ieder geval een goede portie onvervalste house. Even lekker jezelf in het zweet werken, op opzwepende grooves. Speciaal voor de editie op zaterdag 17 maart wordt de enige echte housedokter uit Spanje naar Nederland gevlogen: Dr. Kucho. De Spanjaard levert zijn hits aan de lopende band af en heeft er ook al een flinke geschiedenis opzitten met de Nederlandse latin house koning Gregor Salto. De laatste zal niet van de partij zijn, maar Kucho’s feestje zal er niet minder om zijn. Voer voor de housefreaks.

Dat is de Nederlanse dj en producer Sidney Samson ook. De man uit Amersfoort maakt furore op het moment en is een graag geziene gast in het clubcircuit. Daarnaast weet het publiek van Twisted Dance & Fashion hem ook op waarde te schatten, want het is niet de eerste keer dat hij op dit feest achter de draaitafels staat. Sidney en Dr. Kucho worden bijgestaan door twee jonge dj’s. Ook Peddo en Dani-L zijn met hun dikste housetracks aanwezig. Ook deze keer wordt er van tevoren weer een diner geserveerd door topkok Caspar Burgi. Daarnaast is er weer een modeshow en komt er nog meer entertainment. Genoeg te doen dus op zaterdag 17 maart in de Monza in Utrecht.

Kijk voor meer info op www.twisted-3some.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws