VOLTT februari editie in de Paradiso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wederom zijn alle registers open getrokken om een vooruitstrevende VOLTT-waardige line up te realiseren met vooruitstrevende en vooral spannende dansbare muziek. Uit alle hoeken en streken zullen de artiesten en live acts weer ingevlogen worden voor een muzikaal hoogstaand avondje met de bekende VOLTT gezelligheid!

Zo zal de uit Claro Intelecto zijn eerste Nederlandse live show komen doen. Met zijn doordachte experimentele producties heeft de man uit Manchester de afgelopen jaren een flinke cult status opgebouwd en zijn Modern Love label herbergt een keur aan fantastische artiesten met een geheel eigen sound.

Daarnaast zal Gaiser aka Fraktion na zijn fantastische optreden vorig jaar in de bovenzaal ditmaal de kans krijgen om de grote zaal aan zijn voeten te krijgen. Zijn releases op M-nus en Resopal stonden in 2006 hoog in de charts en zijn onlangs uitgekomen nieuwe 12 bewijst dat hij definitief een blijver is! Zijn uiterst dansbare live show bevat veel subtiele breaks en stoere beats; stilstaan is geen optie!

Verder ook nog een live show van M-nus talent JPLS uit New York die zal laten zien wat de zogenaamde typische M-nus sound inhoudt; gestripte funk met een experimenteel karakter. Maar ook Nederlands talent ditmaal op VOLTT. Zo zal Raymon Hollander van de Rushhour crew met zijn diepe Detroit georinteerde sound de avond inleiden voor de live show van Claro Intelecto. De afsluitende DJ in de bovenzaal zal de uit Leipzig afkomstige Daniel Stefanik zijn die met zn sterke releases en dynamische sets hoog op het verlanglijstje van VOLTT stond.



Ricardo zal er dit jaar natuurlijk ook weer bij zijn. De minimale held met maximale output is ondertussen vaste gast geworden op de februari edities van Voltt en zijn optredens van de afgelopen jaren zijn al bijna legendarisch te noemen. Verder heeft onze gevierde nachtbraker natuurlijk nauwelijks introductie nodig. Tientallen singels, drie albums en talloze remixes maken van hem de absolute vaandeldrager van de minimale technoscene. Naast deze Berlijnse technoheld zou Voltt natuurlijk niet compleet zijn zonder resident Bart Skils. Al jarenlang staat hij garant voor diepe technobeats en met zijn eigen kijk op de hedendaagse techno weet hij elke avond van de juiste sfeer te voorzien.

Kaartjes voor deze Voltt editie kosten 22,= inclusief het Paradiso lidmaatschap. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij Outland Records, AUB en de 150 grotere postkantoren. Afgelopen edities hebben bewezen dat je er vroeg bij moet zijn. Het zal dus snel gaan met de kaarten en we raden je dus aan om er vroeg bij te zijn! Meer informatie over de over het feest is te vinden op www.voltt.com

VOLTT
Saturday 17th February

Room 1:
Live on stage:

Gaiser aka Fraktion (M-nus, Resopal, Michigan)

DJs
Ricardo Villalobos (Perlon, Playhouse, Berlin)
Bart Skils (100% Pure, Static, Amsterdam)

Room 2:
Live on stage:

Claro Intelecto (Modern Love, Manchester)
JPLS (M-nus, Clever Music, New York)

DJs
Daniel Stefanik (Moon Harbour, Mobilee, Leipzig)
Raymon Hollander (Rushhour, Amsterdam)

Basement:
VOLTT invites Minimal-Eindhoven
El-p, Makcim, Minidel

Paradiso
Weteringschans 6-8, Amsterdam
Open 22.00 5.00
Presale 22,= inclusief Paradiso daglidmaatschap. At the door perhaps more.
Presale at Outland, Concerto, Boudisque, AUB en ticketservice
Online tickets at www.beatfreax.com/ticketshop
www.voltt.com www.bartskils.com www.m-nus.com www.claro-intelecto.com www.perlon.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws