The Teddy Sessions Session Nr.2

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Made In Da Shade released namelijk haar nieuwste album HRMNNH de soundtrack van het bizar interactieve Kung FU Epos HRMNNH.

About Teddy:

Teddy is een spiritueel leider. Hij leert, dicteert en inspireert. The Teddy Sessions is een avond van Teddy, georganiseerd door zijn volgelingen.
The Teddy Sessions kan je zien als een spirituele sessie waar Teddy de mensen met zijn gedachtegoed in contact laat komen. The Teddy Sessions bieden een mogelijkheid om een stap te maken naar de transpersoonlijke ontwikkeling en ultieme verlichting. Teddy heeft in eerdere levens vele wonderen verricht en is in staat om in zijn trance onwerkelijke dingen te laten gebeuren. Naast zijn vele wonderen en zijn ongelofelijke geschiedenis staat hij toch nog het meest bekend om zijn wijsheid en visie op het leven. Zijn positieve en scherpzinnige texten hebben een zeer verlichtende werking op lichaam en geest!


'Great minds think alike, yet fools seldom differ.'

Teddy heeft The Flexican & Cream als muziekaal leider aangesteld.
Zij nodigen iedere maand een artiest uit om samen met hen de tent te rocken. In de bovenzaal zal voornamelijk hiphop uit de jaren 90 gedraaid worden door het DJ duo Hope N Glory en Mr.Speak. In de grote zaal is de sound het best te omschrijven als electronisch eclectisch dus: grime, garage, dirtysouth, 2step, house, electro, 8bar, breaks etc.

Vaste DJs en partners van The Teddy Sessions zijn: The Flexican, Joseph Vanderbildt, Leendirt Moneybag$ & Cream.

Praise The Bear & Join The Cult !
The Teddy Sessions
Elke laatste donderdag van de maand in de Jimmy Woo.

Donderdag 22 februari 2007
Jimmy Woo Amsterdam, Korte Leidsedwarsstraat 19
Entree: 12,00
DJs:
The Flexican, Cream, Hope N Glory, Joseph Vanderbilt & Leen-Dirt Moneybag$, Mr.Speak

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws