Twisted Dance & Fashion met dr Kucho (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ook de modeshow van Lee met stoere jeans, sweaters, shirts, truien en accessoires sloeg in als een bom. Topkok Caspar Burgi wist weer vriend en vegetarir te verrassen met heerlijke gerechten waaronder een trio van entrees met vissoep, salade en kipmerquez, een overheerlijke rundvleessalade met aardappelbrood en gambas en een toetje van ijs met een biscotti van gesneden Snickers gemarineerd met Grand Marnier.

De volgende editie wordt helemaal een bijzonder. Ditmaal wordt de enige echte housedokter naar Nederland gevlogen. Vorig jaar maakte deze wereldbekende producer furore samen met Gregor Salto, tijdens het Amsterdam Dance Event zette hij onder andere de Mansion op zijn kop en hij wordt wereldwijd door de grootste clubs geboekt. Maar dit jaar komt hij de lente aankondigen in Nederland. Zaterdag 17 maart is Dr. Kucho te gast op Twisted Dance & Fashion in de Monza non Solo te Utrecht.

Dr. Kucho wordt mede ondersteund door een van Nederlands hotste DJs en producers. Hij komt uit Amersfoort, is vaker te gast bij Twisted D&F en weet een glimlach te krijgen op het gezicht van iedere housefreak. Sidney Samson speelt nagenoeg een thuiswedstrijd, maar dat maakt de avond alleen nog maar meer bijzonder. De twee housegrootheden worden bijgestaan door twee supertalentvolle DJ/producers. Peddo is druk bezig met zijn nieuwe producties en mashups die door veel DJs gedraaid worden. Peddo is resident van Vedraaid en heeft meerdere malen opgetreden voor Twisted 3Some. Dani-L is de resident van Club Noa, timmert hard aan de weg met het concept Geil en produceert heerlijke tracks die eveneens te vinden zijn in menig platenkoffer. Niet zo lang geleden stonden deze heren nog bij Rush en nu dus samen bij Twisted Dance & Fashion.

Natuurlijk zal er dit keer weer een diner georganiseerd worden door topkok Caspar Burgi in de vooravond. Ook zal Twisted 3Some een bekende partij uitnodigen voor het organiseren van een heerlijke modeshow en zal Twisted 3Some ook zorgen voor entertainment op de avond zelf. Maar niet alles wordt in een keer verklapt, houdt daarom deze website of de website van Twisted 3Some goed in de gaten!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws