Dano's Birthday Bash Lang zal Dano raven!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En jij bent ook uitnodigd! Op 3 februari zal hij samen met het publiek terugkijken op al ruim twee decenia DJ Dano. En waar kan hij dit beter doen dan in de roemruchte Rozengracht 133? Nergens anders in het centrum van Amsterdam vind je immers deze unieke mengeling van sfeer, state-of-the-art interieur en interactie tussen DJ en bezoekers. De ideale locatie dus voor een spelletje spijkerpoepen in Dano-stijl.

Bijgestaan door zijn favoriete DJ's, collega's n vrienden is Dano er helemaal klaar voor om er n groot feest van te gaan maken. Deze party is alleen bestemd voor de chte Oldskool en Hardcore die-hards, dus maak je maar op voor een nacht knallen op de meest gezellige en stampende birthday-bash van het jaar!

Hieronder de time-table:

HARDCORE:
22.00-23.30 Jordens (Multigroove, NL)
23.30-01.00 Partyraiser (Hellbound / One Man, Half Machine, NL)
01.00-02.00 Leviathan (Hellraiser / Cenobyte, NL)
02.00-03.30 Chosen Few (Mokum, NL)
03.30-05.00 Dano (Multigroove / Mokum, NL)



OLDSKOOL:
00.00-01.00 Micha B (Multigroove, NL)
01.00-03.00 Jeroen Flamman & Abraxas (Multigroove/ Mokum, NL)
03.00-05.00 Bass D. vs. Champ-E-on (Multigroove/ Masters of Hardcore, NL)

Zorg dat je er vanaf de eerste minuut bij bent en help het feestvarken mee met het uitblazen van de kaarsjes op zijn taart. De jarige job is zelf uiteraard ook de hele avond aanwezig voor iedereen die de sympathieke DJ wil feliciteren of een cadeautje in de handen wil drukken. En wie jarig is trakteert... Daarom kosten de kaarten in de voorverkoop slechts een zr bescheiden 12,50 Euro!

Presale tickets voor DB in de Rozengracht 133 te Amsterdam zijn nog beperkt verkrijgbaar bij alle Ticketbox en Free Record Shop outlets. Koop je je kaartje aan de deur, dan betaal je 20 Euro.

Phono draagt Dano al jarenlang een warm hart toe en dat is geheel wederzijds. WIj zullen dan ook aanwezig zijn om het feestvarken op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat belooft wat...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws