On The Rox

Partyscene Redactie | 1 februari 2007
headlines

The Matrixx in Nijmegen heeft er zin in en lanceert schijnbaar met enige regelmaat een nieuwe clubavond. Met On The Rox hebben ze er nu ook weer een goede bij.

on the roxZaterdag 24 februari is het zover. Dan vindt de eerste editie plaats van On The Rox, de stoere, nieuwe clubavond van de Nijmeegse club The Matrixx. De avond is een combinatie tussen house en urban en straalt de speciale Roxx-sound uit. Het is gelukkig al een tijdje niet meer zo dat er teveel in hokjes gedacht wordt en op On The Rox staan verschillende stijlen dan ook gebroederlijk, of gezusterlijk, zo je wilt, naast elkaar.

Er zijn de 24e natuurlijk weer een aantal top artiesten binnengehaald om het huis teroxxen. Allereerst staat Kubus achter de decks. De Zwollenaar is een van de meest getalenteerde hiphopproducers van ons land en gebruikt niet alleen standaard hiphopbeats, maar ook veel elementen uit techno en drum ’n bass in zijn tracks. Hij produceerde tracks voor onder meer Opgezwolle, DuvelDuvel, Jawat en Typhoon en zijn nieuwe album Learning Curve, met de Britse spoken word artiest Bang Bang ligt net in de winkels.

De house input komt van Benjamin Bates. Hij is immer druk met nieuwe tracks, werkt veel samen met Marco V en zijn sound is een stoomlocomotief op nitroglycerine. Zijn stuwende dj-sets brengen de dansvloeren altijd in beweging. Ook Hitmeister D en J-Flava zullen hun heetste tunes de zaal inslingeren. Last but not least komen Miss Behave & Wannabe A Star langs, die een ongebruikelijke mix maken van house, electro, rock, urban en alles wat er verder nog maar bestaat. Kaarten voor het feest kosten 10 euro en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. De deuren gaan om 22.00 uur open en sluiten weer om 05.00 uur.

Check voor meer info www.matrixx.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws