Danny Howells solo

Partyscene Redactie | 2 februari 2007
headlines

Het wordt een avondje met vijf uur lang deepsexyfuturistictechfunkhouse van Danny Howells op vrijdag 16 februari in Panama.
Danny Howells
De man van de ondertussen legendarische geworden 10 uur durende marathon sets @ Arc New York komt op Dig Deeper weer laten horen waar hij voor staat. Het is de club avond waarmee Mister Howells verschillende clubs in binnen en buitenland aantreedt.

Danny Howells is niet alleen een fenomeen als dj, maar ook een ras-entertainer. Hij weet als geen ander het publiek te bespelen. Zelfs als er geen geluid uit de boxen knalt, kan hij zijn publiek nog steeds mateloos boeien. Jaar na jaar staat hij hoog genoteerd in de meest toonaangevende dj-lijsten. Zijn drukke programma neemt hem mee naar vrijwel alle delen van de wereld. Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Australië of Europa, Danny kwam, zag en maakte er samen met de vele verschillende nationaliteiten een dolle avond van. Zijn sets kunnen alle kanten op gaan, maar staan gegarandeerd als een huis. Howells schakelt feilloos over van funky house naar diepe progressive en kijk er niet van op als er dan ook nog een techno-plaatje voorbij wandelt. Natuurlijk weet hij het geheel daarbij soepel aan elkaar te breien.

The Groove Collection host tijdens Dig Deeper de studio met Muzikjunki, getekend op Groovecollection Records, en GC-resident Lambert Fisher. The Groove Collection is een internetportaal gericht op vooruitstrevende dancemuziek. Onlangs heeft GC het label Groovecollection Records opgestart, waarop Muzikjunki een release gaat uitbrengen. Het gaat om ‘Muzikjunki & Myu Myu feat. Marty Lee – Break Me Shake Me’ die in februari uit zal komen en al opgepikt is door Radio 538’s Dance Departement. Verwacht van zijn set tijdens Dig Deeper een brute mix van house, hiphop, electro en progressive in de intieme studio setting. 

www.panama.nl

www.dannyhowells.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws