Het is weer tijd voor carnaval!

Partyscene Redactie | 2 februari 2007
headlines

Blote vrouwen met carnaval, in Zuid Amerika is het geen probleem. Maar in Nederland wordt er helaas soms moeilijk over gedaan.
Carnaval in Rio
Traditioneel wordt op de elfde van de elfde het startschot gegeven voor het carnaval seizoen. Het zuiden maakt zich dan massaal op voor het feest van het jaar. Even weg met de malaise want het is weer tijd voor de Polonaise Hollandaise! Tot ver in Oeteldonk. En dit jaar maakt Treetz met Chuckie en Real ook deel uit van het feest der feesten op zaterdag 17 februari. In Kruikenstad (Tilburg) én met een geheel eigen interpretatie want het is dan precies 1 jaar geleden dat Treetz daar voet aan wal zette. Daarom: Treetz presents ‘Carnival Eclectiloco’ @ 013.

Voor Treetz is het carnavalsfeest geen onbekende. Zo’n anderhalf jaar geleden vond de populairste eclectic night van Nederland haar oorsprong in Rotterdam tijdens het zomercarnaval. Hoewel de enige overeenkomsten tussen de verschillende carnavals vooral een optocht en de feeststemming zijn, weet Treetz dus als geen ander wat het publiek wil op deze dagen: party! En dat woord is aan Chuckie en Real el Canario wel besteed. Zeker wanneer het een verjaardagsfeestje betreft van Treetz. ‘Carnival Eclectiloco’ zal bestaan uit de beste eclectic tracks aan elkaar gemixed door de beste eclectic-artists van Nederland, in een tot hightech circus omgetoverde blackbox, waarin de flamboyante pocoloco-girlz en de boys van Eyesupply de Treetz-visie op carnaval binnen de 21st Century Disco zullen weerspiegelen. Verwacht dus geen Circus Renz-achtige vertoningen of een boer Harms op z’n trekker, maar krankzinnige over the top performances en sexy visuals met een samba-knipoog. Roll the drums!

www.treetz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws